onsdag 1 december 2010

Ny säsong, nytt bättre bloggande!

Då drar säsongen 2011 igång på lördag! Äntligen efter ett längre uppehåll där vi ändå hållit igång med lite spel uppe i hallen på lördagar. Men nu drar allvaret igång med den nya tränaren Håkan Andersson som förra året var nära att föra upp Ryssby i division 3 men som föll på målsnöret. Efter att vi förra året missade uppflyttningen till div. 4 Elit så siktar vi på att spela där säsongen 2012 istället. Det blir mycket intressant att se hur Håkan kommer att bedriva träningarna framöver för att vi ska lyckas med detta mål.
Träningarna ser liknande ut som förra året med gym på måndagar, den härliga brottningen på torsdagar och träning i Moheda bollhall på lördagar. Vi kommer senare att öka träningsdosen efter nyår med ytterligare ett pass. Första matchen för säsongen spelas redan den 12:e december då en testmatch ska spelas mot Tingsryd där nya och potentiella nyförvärv ska visa upp sig. Välkomna att titta kl 12.30 i tipshallen.
Christian Holmi är tillbaka i IFK-tröjan efter 2 år i Älmeboda/Linneryd. Det blir kul att ha tillbaka en gammal räv i laget :) Andra nyförvärvet är Pierre Johansson från Vrigstad där han tillhört en av lagets bästa spelare på sin forwardsposition. Dessa två är hittills de ända nyförvärven men det kommer troligtvis något är några namn till inom kort!

Andreas Lindau och Daniel Sjöberg lämnar dock laget för spel i andra klubbar. Vi önskar de lycka till!

På lördag drar alltså säsongen igång och vi hoppas på lika mycket stöd från er i publiken som förra året, då garanterar jag att vi vinner div 4!

Undertecknat: #7

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar