söndag 13 juni 2010

Derbyseger!

Det blev en ny seger igår när IFK Lammhult spelade hemma mot Slätthög. Matchen började väldigt intensivt då Ztralle tog sig förbi försvaret och sedan rundade målvakten som drog ner han. Solklar straff och rött kort, en straff som Vernes sköt in. Efter det så var det egentligen inget snack om vilka som var bäst på plan, även om Slätthög kom upp med några småfarliga anfall. 2-0 kom genom Martin efter en riktig Maradona-räd, riktigt snyggt, dock tvingades Martin senare utgå p.g.a. en smäll han fick i ansiktet. Brutet käkben blev domen.
I halvtid var resultatet 2-0 och i andra halvlek gjorde vi ytterligare 4 mål för att utöka segern till 6-0. Vi spelade bra i andra halvlek och vi gjorde förhoppningsvis de runt 300 i hemmapubliken nöjda! På kvällen sen hade vi lagfest inne på Carisma Hotel, vi tackar de för att de ställde upp och anordna mat, fotboll och dryck.

Nästa match är Virestad borta på lördag.